CoC 1.5r4 how to add tools into trader inv

Pentastar
Scavenger
Posts: 2
Joined: 27 Oct 2015, 18:36

CoC 1.5r4 how to add tools into trader inv

Postby Pentastar » 18 Sep 2017, 18:47

Hi,

Simply question - how can I add a technican toolkit into trader inventory? I've tried to change values in trader gulag file - changed ";NO TRADE" to "= 1; 1" but it doesen't work. What should I do to make this work?

Second option - how to increase chance to find basic tools? Since I've found plenty of expert and advanced toolkits I can't find basic toolkit.

User avatar
Balathruin
Scavenger
Posts: 26
Joined: 18 May 2017, 13:36

Re: CoC 1.5r4 how to add tools into trader inv

Postby Balathruin » 18 Sep 2017, 19:45

Pentastar wrote:Hi,

Simply question - how can I add a technican toolkit into trader inventory? I've tried to change values in trader gulag file - changed ";NO TRADE" to "= 1; 1" but it doesen't work. What should I do to make this work?

Second option - how to increase chance to find basic tools? Since I've found plenty of expert and advanced toolkits I can't find basic toolkit.

Gulag is unfinished NPC trading function. Add repairkits to trade\profiles\misc and add it to a trader you want. Or just use debug and spawn one in.

Pentastar
Scavenger
Posts: 2
Joined: 27 Oct 2015, 18:36

Re: CoC 1.5r4 how to add tools into trader inv

Postby Pentastar » 19 Sep 2017, 15:57

Thank you, it works.


Return to “Modding Tutorials”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest